Inbraakbeveiliging

Inbrekers maken geen schijn van kans meer dankzij de inbraakbeveiliging van Biesmans Beveiliging. Voordat onze experts een slim anti-diefstalsysteem bij u plaatsen, wordt er eerst een gedetailleerde analyse gemaakt van uw gebouw. Op die manier garanderen wij een efficiënte inbraakbeveiliging voor u en uw gezin met het juiste kwaliteitsmateriaal. Wil u graag weten hoe onze experts te werk gaan? Allereerst bepalen wij de strategische zones van uw gebouw om te bepalen welke beveiliging nodig is in de verschillende ruimtes. Wanneer een detector een inbraak signaleert, bent u er zeker van dat dit doorgeseind wordt naar een centrale. Deze centrale plaatst op zijn beurt de buitensirene in werking. U kan kiezen tussen een stil alarm of een interieuralarm. Anderzijds kan de centrale ook een bewakingscentrale contacteren, die bij inbraak onmiddellijk actie onderneemt.

Brandbeveiliging

Bescherm uzelf, uw gezin en medewerkers met brandbeveiliging van Biesmans Beveiliging.
Een kortsluiting, onvoorzichtigheid of simpelweg een sigaret die net niet is gedoofd. Een brand ontstaat vliegensvlug en is levensgevaarlijk.
Bescherm daarom uzelf en uw naasten tegen de gevaren van brand en rook met ons performant brandbeveiligingssysteem. Onze experts geven u deskundig advies voor het optimale systeem dat bij uw woning of bedrijfsgebouw past. Zo zal u niet alleen levens redden, maar ook de schade zoveel mogelijk beperken.

Camerabewaking

Biesmans Beveiliging houdt uw eigendommen in het oog!

Dankzij een intelligent bewakingssysteem van kleurencamera’s, kleurenmonitoren en digitale recorders bieden wij u een doeltreffende veiligheid van uw eigendommen.
Onze camerabewaking houdt een oogje in het zeil zodat wij op een eenvoudige, maar zeer doeltreffende manier 24/7 de veiligheid kunnen garanderen.

Videoparlofonie

Veilig zien en horen wie er voor de deur! Een videoparlofoon biedt de mogelijkheid om via klank en beeld te communiceren met personen die aan uw deur staan. Dankzij onze videoparlofonie beheert u met één enkel apparaat de toegang tot uw woning en bedrijfsgebouw. Deze apparaten zijn eenvoudig te bedienen. Hiermee voorkomt u ongewenst bezoek en verhoogt u de veiligheid van het gebouw. U kan ook bij ons terecht voor een gewone parlofoon.